Tulkinta oli kuin valon sytytys hämään huoneeseen

Kun oma elämä tarjoiltiin numerologisin tulkinnoin,  sydämessä ”läikähti” monessa kohtaa tehdessäni sitä tutkimusmatkaa. Uskomattoman herkkä vajoaminen sielun syvinpiin sopukoihin, joihin itse on tuskin uskaltautunut sukeltamaan.

Oman itsen avoin ja rehellinen tarkastelu oli tulkinnan polkua edetessä, kuin valon sytytys hämärään huoneeseen. Paljastuksia tuli, jotka olivat tarpeen selvittää itselleni, päästäkseni jatkamaan sisäistä kasvua. Ja sitä juuri toivoinkin, olla  armollinen niissä kohdissa, joissa turhat syytökset ja vaatimukset minua ohjaavat. Usko itseen ja oikeus oman näköiseen elämään kirkastui ja johti kohti unelmiani.  Oli hyvä pysähtyä tunnistamaan elämän asettamat tarkoitukset koettavaksi ja samalla jäsennellä omaa elämäänsä sydämen puheella.

Ilon löytäminen ja jakaminen elämässä on mieluisa velvollisuuteni, nyt kun tiedän mikä tehtävä minulle on alkujaan annettu syntymälahjanani❤️!

Tulkinnat myös tyttärille

Olen teettänyt tulkinnat myös kahdelle aikuiselle tyttärelleni, kolmas odottaa vuoroaan!

Tulkinnat olivat kuvaukseltaan sellaisia, jotka saivat tyttäreni hiljentymään nöyrästi ja arvokkaasti totuuksien edessä. Tulkinnan esiin tuomien piirteiden peilaaminen itseen oli heille herkistävää ja vahvistavaa. Kannusti uskomaan itseen ja antoi voimaa luottaa tulevaan. Tulkinta loi kartan, jota seuraten saavat tukea ja neuvoa elämän valintoihin. 

Tulkinnat elävät mukanani ja vastaavat kysymyksiin aina uudelleen ja uudelleen

Kun päämäärä on itselle selvillä, tie avautuu ja sisältä kumpuava toive täyttyy. Näin säilyy sisäinen rauha, eikä kuluta itseään suotta turhilla ristiriidoilla.

Numerologisen tulkinnan kautta voi vapauttaa tunnelatauksia, jotta pystyy toteuttaa omaa elämäänsä ilolla, nauttia hyvinvoinnistaan ja rakkaudellisuudestaan elämän kaikissa vaiheissa  . 

Tulkintoihin on hyvä palata aina uudelleen ja uudelleen, tuntuu kuin ne eläisivät mukanani ja vastaavat kysymyksiini aina siltä kohtaa elämässä, missä mennään ❤️

AIJA, 68v

x