Alli Tupala


Sieluntehtäväni

Apuni sinulle
Vahvalla ammattitaidolla ja lempeällä varmuudella hoidan,
korjaan ja vaalin kehosi tasapainoa ja elinvoimaisuutta,
sydämesi rauhaa ja mielesi virkeyttä.
Hierontahoidot, energiahoito, valmennus ja joogat kauttani sinulle!

Tutustu palveluihini

Hei,

olen Alli Tupala

25.3.2022


Saan olla kahden niin rakkaan upeaksi aikuiseksi kasvaneen lapsen äiti. Sain kasvaa oman ja lasteni lapsuuden maalla veden, metsien ja peltojen äärellä.

Olen kulkenut selkeän
sisäisen ohjauksen saattelemana matematiikan opettajasta itämaisen tanssin opettajaksi, koko ajan opiskellut ja edelleen sisäistä johdatusta kuunnellen refleksologi/hieroja yrittäjäksi ja yllättäin myös joogaopettajaksi.
Olen saanut tehdä työkseni aina sitä mitä rakastan.

Olen saanut olla
monen mestarin opissa ja hoidoissa. Luotan johdatukseen ja täydelliseen ajoitukseen.
Oma hoitotyö on opettanut luottamaan omiin käsiini ja tuntemuksiini, kosketukseni voimaan ja tarkkuuteen.
Hoitotyössäni saan heti nähdä käsieni työn tuloksen ja upean muutoksen asiakkaassa.

Olen tuntenut valtavaa
kaipuuta, itkenyt paljon tietämättä syytä ja ikävöinyt, rakastunut monta kertaa, iloinnut ja nauranut sydämeni pohjasta. Olen saanut kohdata syvimpiä pelkojani ja läpäistä tärkeitä henkisiä portteja. Tiedän että elämä kantaa.

Olen antautunut kundaliinijoogan
upeille harjoituksille ja lempeän yinin syleilyyn, sitoutunut ja ollut armollinen. Jooga on tuonut minulle valtavasti sisäistä rauhaa ja voimaa.
Olen päättänyt valita ilon, kiitollisuuden ja rakkauden. Opin rakastamaan puhtaasti ja vapaasti. Opin elämään ykseydessä, ymmärtämään että sinä olet minä ja minä olen sinä.

Huikean hienoa, jos voin vähänkin auttaa sinua keventämään vanhaa taakkaasi, vapautumaan kivusta ja tuskasta sekä luopumaan haitallisista, häiritsevistä ja aikansa eläneistä tunnetiloista ja uskomuksista.

Muutos on aina mahdollista ja ihmeitä tapahtuu kun apu kanavoituu suuressa johdatuksessa ja siunauksessa.

Kutsun sinut voimaantumaan,
vahvistumaan ja rakastumaan elämääsi, tunnistamaan omaa polkuasi ja todellista säteilevää rakkauden olemustasi.


Rakkaudella,
Alli


 • sähköposti

 • puhelinnumero

 • sijainti

Sähköposti

alli@matkallamielenrauhaan.fi

Kundaliini- & Yin-joogan viikkotunnit


Joogan viikkotunnit Hämeenlinnassa Wetterhoffin talossa

ALLIN JOOGAT
Syksy 2023 maanantaisin

ma 14.8- ma 27.11 (ei 16.10) Wetterhoffin talon 2.krs:n tunnelmallisessa Wanhassa Kutomossa puulattialla ❤️

-KLO 16.30-17.45 YINJOOGA
-KLO 18.-19.15 KUNDALIINIJOOGA

? 195 € / koko syksy (15 x ) / yin-tai kundaliinijooga
-Poissaolon voi halutessaan korvata jonain maanantaina tuplatunnilla.

? 140 € / 10 x tai 70 € / 5 x ( voimassa 27.11 asti) tai 15 € / kerta

❤️Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu 050 337 1373 

MAANANTAI

klo 16:30 - 17:45
YINJOOGA

klo 18 - 19:15
KUNDALIINIJOOGA

Tuntihinnat

Koko kausi

195 €

10 x kortti

140 €

5 x kortti

70 €

Kertamaksu

15 €

Yinjooga

Yinjooga on hitaita, yksinkertaisia, passiivisia, lempeällä tavalla herätteleviä, avaavia, vapauttavia harjoituksia keholle ja mielelle.

Asanassa eli kehon asennossa viipyillen annetaan hengityksen, maan vetovoiman ja ajan kanssa kehon asettua ja rauhoittua. Kohtaamalla ja hyväksymällä asanan tuottaman tuntemuksen voimme antaa kivun tai jännityksen sulautua ja näin menettää otettaan meistä. Autamme itseämme päästämään irti liiasta kontrollista, haitallisista tukoksista ja jännityksistä. Väistämättä myös mieli vapautuu.

Lempeydellä löydetyt omalle keholle sopivat asanat lisäävät nivelten luonnollista liikkuvuutta, rangan notkeutta ja sidekudosten elastisuutta sekä stimuloivat meridiaaneja ja kaiken energian kiertoa kehossa.

Yinjooga luo tilaisuuden pysähtyä ja löytää itsestään levollisuutta, hyväksyntää, myötätuntoa ja kiitollisuutta.
Yinjooga tuo kiireisen elämänrytmin ja kaiken suorittamisen vastapainoksi äärimmäisen tärkeää palautumista keholle ja mielelle.

Kundaliinijooga

Pohjoisintialaisesta ikivanhasta traditiosta ammentava kundaliinijooga on tietoisuuden joogaa. Jooga lisää tietoisuuttamme omasta korkeimmasta itsestämme, meissä olevasta sisäisestä rauhasta, viattomuudesta, valosta ja rakkaudesta. Harjoitusten myötä tietoisuutemme omasta kehosta, omista motiiveista, tunteista ja reaktio- ja toimintatavoista lisääntyy. 

Kundaliinijooga sisältää suurta viisautta kehon, mielen ja energioiden yhteydestä. Sen harjoitukset ovat nopeavaikutteisia ja huikean hienoa teknologiaa.

Harjoitusten kirjo ja erilaisten liikesarjojen ja meditaatioiden määrä on valtava. Monipuolisten kehon liikkeiden lisäksi kundaliinijoogaan kuuluu usein myös ääneen tai mielessä toistettavia gurmukhinkielisiä mantroja, sormien asennot eli mudrat, katseen kohdistus ja kehon lukot.

Harjoitukset kirkastavat, selkeyttävät mieltä, tasapainottavat rauhastoimintaa, puhdistavat ja vahvistavat hermostoa ja koko kehoa.
Kundaliinijooga lisää intuitiota, kykyä kuunnella ja kunnioittaa oman kehon viestejä sekä vahvistaa oman elämänpolun suuntaa ja selkeyttä. Säännöllisen harjoittelun myötä rohkeus elää omannäköistä elämää vahvistuu.

Onni, ilo, terveys, energisyys ja rauha täyttävät joogatunnin jälkeistä olotilaa.

Tervetuloa viikkotunneilleni!

Allin kundaliinijoogat ovat joka kerta täysin erilaisia ja niin hetkeen sopivia. Allista huokuu ohjaajana ääretön lempeys ja syvä kunnioitus joogan tuomaa viisautta kohtaan. 


Jokainen jooga on vapauttanut kehostani paljon - välillä olen leijunut meditaatioiden aikana jossain todella syvällä parannuksen energiassa ja palannut harjoituksen ja meditaation jälkeen aivan uutena ihmisenä takaisin. 


Alli on näyttänyt minulle joogasta aivan uuden ulottuvuuden muutamien astangajoogavuosien jälkeen.

minna

Allin joogaohjaus on keholähtöistä ja hoidollista kun hän näkee miten keho parhaiten aukeaa ja avustaa kosketuksellaan tarvittaessa.

anne, 52v

Hoidot ja hieronnat


Vastaanotto Hämeenlinnassa Wetterhoffin talossa

Kuva: Terho Aalto

Kokonaisvaltainen Kehohoito/hieronta

Kokonaisvaltainen kehoa, mieltä ja energioita tasapainottava kehohoito mm. syventää hengitystä, tasaa nivelien välisiä akseleita, antaa ryhdille sisäistä tukea, korjaa kaatumisten ym. töytäisyjen vaikutuksia.

Keho pyrkii luontaisesti palauttamaan tasapainoa, luomaan sopusointua osiensa välille ja korjaamaan vaurioita. Hoidolla aktivoidaan tätä kehon omaa palautumiskykyä ja luodaan otolliset olosuhteet paranemisprosessille ja häiriötilojen korjaantumiselle.

Hoito elvyttää, harmonisoi, palauttaa ja normalisoi.

Hoito voi käsittää kehon tarpeita kuunnellen mm.

 • selkärangan nikamien mobilisointia eli liikkuvuuden lisäämistä
 • tukirakenteiden tunnustelua ja tasapainotusta, mm. olkapäiden ja lonkkien yhteyksiä toisiinsa
 • kiristyneiden kalvorakenteiden, faskioiden vapautusta
 • kraniosakraalirytmin kuuntelua ja hoitoa
 • refleksologisten heijastealueiden ja akupisteiden painelua ja stimulointia

Kulloinkin tarvittava käsittelytekniikka tulee kehosta. Kehon ongelma kertoo korjaavan tekniikan. Käsittely voi olla esim. venyttävää, ravistelevaa, avaavaa, yhdistävää, vapauttavaa. Usein lanneranka kaipaa vakautta, stabilointia ja rintaranka liikkuvuutta, vapautta ja sisäistä tilaa.

Tunnekehon hoito / Energiahoito

Tunnekehosta puhdistetaan käsiteltävään tunteeseen liittyviä tunnetta ylläpitäviä energeettisiä rakennelmia, symboleita, ikäviä muistoja ja asioita, jotka nousevat esiin.

Käsiteltävä tunne valitaan valmennuksellisen keskustelun avulla ja aina asiakkaan alitajunnan viisauden kautta.

Tunne voi olla pieni kevyt tai syvempi isompi tunne.

 • Mistä haitallisesta, häiritsevästä tunteesta sinä olet valmis luopumaan?
 • Minkä tunnetilan vatvomiselle on tullut jo kyllästymispiste?
 • Mistä olet valmis päästämään irti?
 • Kaipaako elämäntilanteesi muutosta?
 • Tahdotko vapauttaa itsesi uudistumiselle ja eteenpäin liikahtamiselle?

Aromahieronta

Lempeä hellävarainen hierontahoito, jossa hierontaöljyyn lisätään asiakkaan sen hetkiseen tilanteeseen sopivaa eteeristä öljyä.

Eteerinen aromaöljy voi olla esim. stimuloivaa, kipuja sekä lihasjännityksiä lievittävää, aineenvaihduntaa elvyttävää tai yleisesti rauhoittavaa.

Eteerisen öljyn miellyttävä tuoksu hoitaa jo hengityksen kautta. Lisäksi öljyn terapeuttiset vaikutukset yhdistyvät hieronnan hyvää tekeviin vaikutuksiin, kun öljy imeytyy ihon kautta kehoon.

Refleksologia / vyöhyketerapia

Heijastehoito eli refleksologia on koko kehon vyöhyketerapiaa. Kehon eri alueita hoidetaan niiden refleksien eli heijastealueiden kautta. Esimerkiksi selkärankaa voidaan hoitaa jalkaterien sisäsivuilta ja raajoja jalkaterien ulkoreunoilta.

Jalkateristä ja korvista löytyy vastaavuusalueet koko keholle, kehon rakenteille, raajoille, sisäelimille, aivoille ja aistielimille.
Tunnetuimpien jalkaterän ja korvien järjestelmien lisäksi koko kehossa on löydettävissä useita osin lomittain ja päällekkäin olevia heijastejärjestelmiä. Esimerkiksi reisien ulkosivuilta löytyy niskan heijastealueet, lapaluilta silmät ja vatsalta aivoheijasteet.

Kraniosakraalihoito

Syvästi rentouttava, hellävarainen hoito, joka vaikuttaa kalvorakenteiden kautta koko kehoon. Erittäin kevyt hoitokosketus tunnistaa kalvorakenteiden liikkeen eli kraniosakraalirytmin. Tämä rytmi on fysiologinen kehon rytmi aivan kuin hengityksen ja sydämen rytmikin.

Hoito toimii kehon moninaisen kalvojärjestelmän tasolla. Kaikkia kudoksia, elimiä ja yksittäisiä soluja ympäröi suojaavat kalvot, jotka huolehtivat myös tiedon välityksestä ja aineenvaihdunnasta. Informatiivisen kalvosysteemin tasolla olevat ongelmat voivat aiheuttaa hyvinkin monenlaisia oireita. Kraniosakraalijärjestelmän tasapainottumisen myötä koko kehon itsekorjautumismekanismi aktivoituu ja paraneminen voi alkaa.

Access Bars®

Kapuloita rattaista irrottava lempeä pääkäsittely.

Vapauttaa kallon ja pään alueen jännitysrakenteita ja niihin liittyviä uskomuksia ja ajatusmalleja.

Käsittely rentouttaa ja voi muuttaa suurestikin elämäsi suuntaa parempaan.

Allin tunneöljyillä tekemän aromahieronnan jälkeen tunsin olevani uudestisyntynyt!

marika, 43v

Allin Kehohoito lähetti minut kehollisen parantumisen tielle lempeästi ja kauniisti. Jo usean vuoden ajan olen ajoittain käynyt Allin luona linjautumassa ja nähnyt, kuinka keho on vuosien saatossa muuntunut vapaammaksi, rennommaksi ja päästänyt irti tunnetaakoista johtuneita kireyksiä.


Suuri kiitos Alli, että saan yhä uudestaan ja uudestaan kokea lempeää, avaavaa ja rakkaudellista kosketustasi - aina minusta jää paljon ylimääräistä luoksesi ja lähden rentoutuneena kotiin!

minna, 28v

Kolmen lapsen jäljiltä keho oli mennyt vinoon ja kieroon, mutta Allin hoitojen jälkeen on kehoa saatu tasapainoon. En tunne oloani enää niin kankeaksi. Voin suositella hoitoja lämpimästi.

Kaisa, 41 v

Allin hoidossa olen käynyt jo noin 13 vuotta. Alli välittää aidosti, hoitaa tunteella ja vahvalla intuitiolla. Hänen hoidossa on hyvissä käsissä, sillä Allin läsnäolo ja aito välittäminen tuo turvaa. Ihana metsänneito on auttanut minua vuosien varrella, moneen vaivaan. Hänen avullaan olen oivaltanut, päästänyt irti ja rentoutunut. Alli on ollut valtava apu omassa kasvussani, hoitojen jälkeen on kropastani poistunut tunnetiloja ja lukkoja. Suosittelen Allia lämpimästi, sillä hän auttaa sinua koko sydämmellään.

minna lindfors

Kiitos, ihana Alli! En tiedä, missä olisin ilman niitä tunnekehon puhdistuksia, jotka olet minulle tehnyt?! Hankalissa elämänvaiheissa se, että puhdistuksellasi saan itselleni mielenrauhaa, voimaa, toivoa, rohkeutta, luottamusta ja iloa, on ratkaisevan tärkeää oikeiden päätösten tekemisen ja toteuttamisen kannalta! Ilman tunnekehon puhdistuksiasi kantaisin edelleen turhaa tunnelastia mukanani, sotkemassa elämääni.
Olet aarre ❤️!

heli, 51v

Maksutapoina kaikkiin hoitoihin käyvät myös

HOITOHINNAT

Kokonaisvaltainen kehohoito/hieronta

n. 45 min

77 €

Vauvahieronta & lapset

50 €

Tunnekehon hoito / Energiahoito

90 min - 2h

110 €

Aromahieronta

n. 75 min

99 €

Kraniosakraalihoito

n. 60 min

88 €

Access Bars® hoito

n. 60 min

88 €

Ota yhteyttä, niin sovitaan sinulle sopiva hoitoaika.
Voit maksaa myös:

Tutkinnot ja opintoni

 • koulutettu hieroja ja diplomirefleksologi tutkinnot
 • luontaishoito-, reiki- ja kraniosakraaliterapia opinnot
 • monivuotinen osteopaatin klinikkakoulutus
 • kundaliini- ja yin joogaopettaja -tutkinnot
 • LCF Life Coach -tutkinto
 • NLP practitioner
 • Access Bars® -koulutus
 • energiahoitajan koulutus
 • Breath & Release - vapauttavan hengityksen ohjaajan opintoja
 • yli 20 vuoden hoitokokemus
 • sähköposti

 • puhelinnumero

 • sijainti

Sähköposti

alli@matkallamielenrauhaan.fi

Valmennus ja työpajat


LCF Life Coach®, Jooga ja Vapauttava Hengitys

Syntymäoikeutesi on olla onnellinen

Valmennusta onnelliseen elämään

Valmennuksen avulla elämästä nauttiminen ja onnellisuus lisääntyy, itseluottamus paranee, minäkuva kirkastuu ja tavoitteet selkiytyvät.
 ⁃ Syntymäoikeutesi on olla onnellinen❣️

Erilaisten kysymysten ja harjoitusten avulla alkaa heräämään olennaisia oivalluksia siitä kuka oikein olen, mitä haluan, mihin kaipaan muutosta ja kuinka muutokset elämässä todella on mahdollisia ja miten luoda täysin omannäköistä elämää.
 ⁃ Anna lupa itsesi olla juuri se kuka olet❣️

Valmennusta voi hyödyntää elämän muutoskohdissa ja kun haluaa ottaa uusia askelia kohti jotain parempaa.
Valmennuksesta voi saada apua esim.

 • ihmissuhteiden parantamiseen
 • unelmatyön, elämäntehtävän, oman polun selkiytymiseen
 • mielenrauhan, ilon, oman luovuuden ja intohimon löytymiseen
 • elämän selkiyttämiseen
 • kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parantamiseen
 • unelmakumppanin vastaanottamiseen
 • viihtyisämmän kodin luomiseen
 • vaurastumiseen
 • elämäntaparemonttiin
 • ajanhallintaan, stressinhallintaan

Valmennus on ratkaisukeskeistä, vahvuuksiin keskittyvää ja antaa keinoja oman mielen johtamiseen ja siihen miten tunteisiinsa voi vaikuttaa.
 ⁃ Ajatuksillasi luot todellisuutta ❣️

Yksilövalmennuksissa kohtaamme 1-2 viikon välein joko kasvotusten tai etänä.

Työpajoja onnelliseen elämään

Toteutan myös erilaisilla teemoilla tilauksesta:

 • ryhmävalmennuksia,
 • valmennuksellisia joogatyöpajoja sekä
 • joogan ja vapauttavan hengityksen sessioita

Mm. tällaisia työpajoja on kauttani toteutunut:

 • Rakasta nyt
 • Uudestisyntyminen
 • Mille tahdon sanoa Ei
 • Kehokodin kevätsiivous
 • Arvokas aikani ja todellisuuteni
 • Kohottautuminen sisäiseen voimaan
 • Uudenkuun teemajoogat

Lisäksi järjestän säännöllisesti kaikille avoimia erilaisia työpajoja Hämeenlinnan alueella, joista ilmoitan Facebook-sivulla "Wetterhoffin talon Hoitohuone & Joogasali":

VALMENNUSHINNAT

Kertavalmennus

n. 60 min

80 €

4 kerran paketti

n. 60 min/kerta

250 €

Kysy myös ryhmävalmennuksia ja valmennuksellisia joogatyöpajoja.

Ota yhteyttä, niin sovitaan sinulle sopiva valmennuskokonaisuus.

Alli on todella ammattilainen. 


Itse koin saavani todella paljon Allin valmennuksen aikana varmuutta, luottamusta ja suuntaa elämään. Harjoitukset olivat selkeitä ja avaavia.


Monta asiaa purkautui valmennuksen aikana. Positiivinen puhdistuminen vanhoista energioista, uskomuksista ja peloista.


Löysin hänestä sielunperheen❤️


Voin suositella ehdottomasti ❤️

Alli on todella sydämellinen ja lämmin ihminen. Miellyttävä asiakaspalvelija ja osasi lukea hyvin myös asiakkaan tarpeita

Lähetä ajanvarauspyyntö hoitoon

Täytä alla oleva lomake, niin palaan asiaan mahdollisimman pian

Haluaisin varata ajan:
Kokonaisvaltaiseen kehohoitoon/hierontaan
Tunnekehon hoitoon / Energiahoitoon
Aromahierontaan
Kraniosakraalihoitoon
Access Bars® hoitoon
0 of 350

Ota yhteyttä valmennuksesta tai työpajoista

Ota yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta, niin jatketaan keskustelua sinulle tai ryhmällesi sopivasta valmennus- tai työpajakokonaisuudesta.

Henkilökuvat Allista, ellei toisin mainita: © Minna Ylikärppä