16 kesä 2018

Kun uupumus ottaa vallan

Kun uupumus ottaa vallan

Matkalla mielenrauhaan -blogin toinen kirjoittaja Minna kertoo omasta uupumisestaan, kuinka hän siihen heräsi ja ajatuksistaan väsymistä kohtaan.

Pahoittelut huonosta äänenlaadusta!

Video kuvattu 5.6.2018

Loved this? Spread the word


Minna Ylikärppä

Kirjoittajasta

Minna on Matkalla mielenrauhaan -perheen perustaja, energia- ja seremoniatyöskentelijä, transformaatio-ohjaaja sekä henkisen kasvun mentori, joka elää elämäänsä rakkauden lempeässä virrassa.


Syvän ja haasteellisen oman henkisen kasvun matkansa kautta Minna on avautunut omalle rakkaudelliselle soturisielulleen ja auttaa nykyään muita ihmisiä vapautumaan omista mielen kahleistaan ja löytämään elämäänsä rakkauden kauniin johdatuksen.


Ihmiset rakastuvat Minnassa hänen aitoon rakkaudelliseen rehellisyyteensä, jossa vaikeatkin asiat saavat nousta asiin vapautettavaksi. Lisäksi Minna yllättää ihmiset kerta toisensa jälkeen syvällä intuitiivisella elämällään sekä tarkkanäköisellä kyvyllään nähdä pinnalla olevien haasteiden taustalla olevien juurisyiden lähteille.

Minna Ylikärppä

Minna Ylikärppä julkaisi myös nämä:

  • Kiitos, kun jaoit tämän. Itselläni on käynyt pari kertaa, että olen joutunut jäämään töistä viikoksi tai pariksi pois uupumisen vuoksi. Työstressi vaikuttaa itselleni herkimmin unen laatuun. Pahimmillaan olen herännyt jatkuvasti kahden kolmeen aikaan yöllä ja sen jälkeen en ole saanut enää unta, jolloin huonosti nukkuminen kroonistuu. Välillä olen käyttänyt unilääkkeita tai muita väsyttäviä lääkkeitä, kuten antihistamiinia. Nyt olen todennut, että käytän niitä aivan viimeisenä vaihtoehtona. Melatoniinia tulee nyt käytettyä iltaisin. Liikunta ja urheilu on minulle todellinen henkireikä työstä palautumiseen, ehkä välillä liikaakin tulee liikuttua. Itse olen miettinyt aivan samoja kuin sinäkin. Nyt olen mielestäni onneksi hieman vahvempi kuin aiemmin. Tiedän paremmin rajani ja olen laskenut ”rimaa” alaspäin, vaikka se ei ole helppoa. Itse toivon, että havahtuisin siihen, että kaikki on hyvin ja ei ole mitään hätää, enää, ikinä. Jaksamista ja voimia sinulle!

    • Hei Jari ja kiitos kommentistasi sekä omien kokemuksiesi jakamisesta! Hieno kuulla, että olet löytänyt oman henkireikäsi ja alkanut myös oivaltaa henkisen hyvinvoinnin lähteitä omassa elämässäsi. Toivotan sinulle myös tsemppiä omalle matkallesi sekä voimia omien rajoitteiden ja uskomusten tutkiskeluun!

  • Kiitos kun jaoit tän Minna! Tutulta kuulostaa ja omasta kokemuksesta voin kertoa, että ”mikään ei kasva ilman sadetta – opi hyväksymään elämän myrskyt” 🙂 Just mitä säkin sanoit. Uudet asiat ei voi tulla jos niille ei ole tilaa. Ihanaa, että sulla on usko paremmasta! Se kantaa. Me ei varmastikaan osata edes kuvitella kuinka upea elämä meillä on vielä edessä <3 Ja suosittelen edelleenkin Läsnäolon voima-kirjaa. Siitä on tosiaan ollut mulle sanoinkuvaamattoman suuri apu. Itse oon kokenut, että äänikirjoja on helppo kuunnella vaikka lukeminen ei tuntuisikaan sillä hetkellä hyvältä. 🙂

    • Kiitos Niina ihanasta kommentista. Todella osuva lause tuo kirjoittamasi sitaatti! Hauska sattuma, minulla nimittäin taitaa olla tuo Läsnäolon voima -kirja lainattuna kirjastosta jo, mutta en sitä ole vielä lukenut. Kiitos vielä suosituksesta. 🙂

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >