Minna Ylikärppä  

Shamaani, näkijä & energiatyöntekijä


Sieluntehtäväni

Apuni sinulle
Olen töissä universumilla ja kauttani tuodaan maailmaan intuitiivista parannusta. Autan ihmisiä, joiden sielu kutsuu heitä, avautumaan rakkauteen - näkemään, kohtaamaan ja vapauttamaan mielen pelot ja kuorimaan puhtaan sielun kauneuden esiin.

Tutustu henkilökohtaisiin palveluihini

Hei sinä ihana sielu,

olen Minna Ylikärppä

Taidan tietää, miltä sinusta tuntuu - sun elämää määrittelee päähäsi kotinsa rakentanut räksyttäjä, joka ei jätä sua rauhaan. Se saa sut ahdistumaan, se saa sut luovuttamaan ja se saa sut juoksemaan entistä kovempaa elämääsi eteenpäin. Olit sitten tietoinen tästä tyypistä päässäsi tai et, sulla ei ole hajuakaan, miten saisit lopullisesti narautettua sen pois ohjaksista. 


Muutama vuosi sitten löysin vapauden - kauttani ohjattiin tähän maailmaan mielestä irrottautumisen prosessi sekä pikku hiljaa mukaan on tullut paluu luonnolliseen, rakkaudelliseen syklisyyteen. Vuonna 2022 universumin rakkaudessa elävä sieluni on ottanut ohjakset lopullisesti elämässäni - mieli istuu vieressä ja kitisee ajoittain sisäisen soturisieluni sanellessa elämäni kulkua.


Ykseydestä, tietoisuudesta ja universumin rakkaudesta on muodostunut minulle elämäntapa, jonka mukaan ajattelen, hengitän ja toimin joka päivä kasvattaen jatkuvasti vapaata rakkaudellista virtaa sekä omaa säteilyäni tässä ihmeellisessä maailmassa. 


Nuoresta kehostani huolimatta sisälläni asuu vanha ja viisas sielu, joka on valinnut tähän elämään tehtäväkseen auttaa mielen pelkoihin kiinni jääneitä kanssasisaria ja -veljiä havahtumaan rakkauteen ja kohtaamaan pimeytensä - muistamaan, keitä he todella ovat.

Kutsuuko sinunkin sielusi sinua vapauttamaan sisäinen rakkauden virtasi ja alkamaan säteillä - aidosti ja syvästi?

Vahva, puhtaasta rakkauden energiasta virtaava universumin ohjaus, ratkaisukeskeinen ja terävästi juurisyihin uppoava kommunikointi, shamanistinen näkökykyni sekä palava intohimo eheytymiseen ovat parhaat työkaluni ja suunnannäyttäjäni - niin asiakkaideni kuin oman elämäni kanssa. 


Kuuntelemalla sydämesi ohjausta tiedät, onko meidän elämänpolkumme tarkoitus kohdata - olenko minä juuri se henkilö, ketä olet elämääsi odottanut.


Rakkaudella,
Minna


 • sähköposti

 • puhelinnumero

 • sijainti

Sähköposti

minna@matkallamielenrauhaan.fi

Intensiiviset transformaatiosessiot


Kehon energiatukosten avaamista

Mielen otteesta vapautumista

Paluu vapautuneisuuteen

Energiatukosten purkamisen täsmäapu

Intensiivinen transformaatiosessio on minulle kanavoinnissa tuotu, universumin rakkauden opettama ja ohjaama täsmäapu kehon energiatukosten purkamiseen ja sielun potentiaalin aktivointiin.

Energiatukokset voivat aiheuttaa mm.

 • ahdistuneisuutta
 • pelkotiloja
 • puristavaa tunnetta
 • toistuvia pelkopohjaisia ajatuksia
 • kehon kiputiloja
 • traumareaktioita

Transformaatiosession ideana on pureutua oireen taustalla olevaan energeettiseen juurisyyhyn ja rakkaudessa elävän sielun ohjauksessa vapauttaa tuo juurisyy, jolloin myös oireet helpottavat usein jo yhden session jälkeen merkittävästi.

Yksittäiset transformaatiosessiot

Intuitiivinen transformaatiosessio lähtee liikkeelle silmien sulkemisella ja rauhan tilaan laskeutumisella. Lähdemme yhdessä tutkimaan esillä olevaa haastetta tai reaktiota rakkaudellisesta näkökulmasta ja energia ohjaa meidät vapautusprosessin läpi. 

Tukkeutunut energia vapautuu hoitosession aikana tyypillisesti itkun, huudon, tärinän, liikkeen, hengityksen, puheen tai yksinkertaisimmillaan asian näkyväksi tulemisen, oivalluksien ja energioiden puhdistamisen kautta. 

Session jälkeen saat jäädä rauhassa lepäämään omaan tilaasi.

Transformaatiosessiot pidetään lähtökohtaisesti etänä puhelimitse tai ZOOMin kautta. 

Hoitosession kesto on 1-1,5h

Hinta

150€

Transformaatioprosessista intensiivisempää tukea

Intensiivisessä transformaatioprosessissa aloitamme noin viikon kestävällä haastetilanteiden havainnointijaksolla, jolloin kartoitamme ja tutustumme energiatukoksen aiheuttamiin haasteisiin arjessa.

Havainnointijakson jälkeen pidämme puhelimitse intuitiivisia, intensiivisiä transformaatiosessioita, joissa meditatiivisessa tilassa lähdemme mielikuvamatkalle alitajuntaan, kehon energiatukosten äärelle ja lempeässä sielun ja rakkauden ohjauksessa puramme löytyneitä juurisyitä.

Transformaatiosessioiden välissä voimme tarvittaessa pitää yhteyttä ja keskustella sessioissa esiin nousevista asioista ja arvioimme sessioiden lukumäärän tarvetta.

Sessioita pidetään niin kauan, kunnes alussa havainnoidut haasteet häviävät tai helpottavat huomattavasti.

Tyypillinen transformaatioprosessin kesto on noin 1kk, maksimissaan prosessi kestää 2 kk.

Hinta

550€

Etumaksu 100 € maksetaan yhteistyön alussa ja loppuosa 450 € erääntyy, kun prosessi saapuu päätökseensä onnistuneesti.

Ota yhteyttä, niin sovitaan veloitukseton keskustelu. Jutustelun aikana kartoitetaan, olenko minä oikea henkilö auttamaan sinua.

Rakkaudella,
Minna

Vastuuvapauslauseke: Huomaathan, että en ole terveydenhuollon ammattilainen, eikä mikään palveluistani vastaa lääkärin, psykiatrin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen apua. Tarjoan palveluitani vain henkilöille, jotka ymmärtävät itse olevansa vastuussa itsestään.

Vahva suositus! Hoidossa poistettiin suuria kipua tuottavia pelkoja liittyen ihmisiin, jotka ovat valinneet tässä elämässä olla kiusaajiani. Halusin aiemmin olla heille näkymätön, hajuton, mauton, ettei he vain lisäisi tuskaani huomaamalla minua. Tein osuuteni ja vähän vielä lisää, tuntematta minkäänlaista arvostusta. Tunnekirjo oli valtava, mutta päällimmäisenä syvät haavat ja pelko. Jo yhdellä hoitokerralla trauma vapautui ja tilalle sain itsevarmuutta ja tunteen, että ne ihmiset eivät enää koskaan pysty satuttamaan minua mitenkään. En voi oikein sanoilla kuvata, mutta helpotus ja valtava ilo tuli tilalle. Ja mitä enemmän putsaa, sitä enemmän löytyy lisää, kun niille asioille tulee taas tilaa. Minna on niin lämmin, rauhallinen ja upea auttaja, olen niin kiitollinen

Gitta eriksson

Kiitos vielä viimeisestä, oli niin kaunis koti teillä ja lämmin vastaanotto ja hoito oli hyvin vahva ja puhdistava kokemus, aah - ja se Nalle [kissa]!

terhi jokinen

Alusta asti tuntui, että nyt ollaan jonkun erilaisen äärellä. Heti alusta asti oli turvallinen olo, mun ei tarvinnut jännittää. Ja musta tuntuu edelleen, että vaikka niistä transformaatiopuheluista on jo aikaa, että sieltä nousi ne tosi tärkeät pointsit ja oikeastaan just ne asiat, mistä en oo päässy eteenpäin omassa kasvussa, kun se on ollut just näistä asioista kiinni. Tää oli tärkeä prosessi mulle.

Nainen, 36v

Prosessien jälkeen tunsin oloni olevan jotenkin kevyempi, helpompi, vahvempi ja jopa riehakkaampi. Turvallisuuden tunteessa tapahtui jotakin hämmästyttävää, jotain loksahti paikoilleen sisälläni. Pystyn nyt olemaan aito minä ja tiedän, että kaikki on hyvin juuri näin. Ennen ei näin ollut, koska pelkäsin aina olevani riittämätön mihin tahansa asiaan. Nyt tiedostan sen, ettei minun ei tarvitse olla enempää eikä vähempää kuin oma itseni. Aito, oikea, rakkaudellinen sieluni pääsi jollain tapaa vapauteen transformaatioprosessien myötä.

mia

Nyt ollaan tosi siellä ytimessä. Kolahtaa kyllä tosi paljon. Moni asia mitä oon miettinyt että miksi, niin musta tuntuu että tää on se miksi. Kaikki se semmonen leikkisyys, vapaa seksulaalisuus ja naiseus, se mitä tuli molemmissa transfrormaatiopuheluissa - se vapautuminen, esillä oleminen ja sitten se lantion ympärillä olleen kahleen häivttäminen.


Musta tuntuu että tää on se juttu nyt. Jälleen mä kiitän sua ihan hirveesti. Tämä on ihan valtava juttu mulle. Kiitos.

Nainen

Intuitiivinen mentorointi


Intuitiivista eheytymistä

Rakkaudellista avautumista

Paluu säteileväksi todelliseksi itseksesi

Sydämen kutsu eheyteen

Syvin tarpeemme ihmisinä on tuntea olevamme linjassa. Kun olemme linjassa, energia kulkee meidän läpi ja elämä soljuu.

Linjassa oleminen tarkoittaa eheytymistä ja se vaatii työskentelyä henkesi, sielusi ja mielesi kanssa. Syvin kaipuumme on tuntea itsemme eheäksi ja se tapahtuu vapauttamalla energiataakat kehoistamme. Vapauttamalla energiataakat, joita historiamme on meihin jättänyt ja ymmärtämällä, miksi olemme käyneet läpi usein hyvin kipeän polkumme, palaamme luonnolliseen virtauksen ja linjautumisen tilaan.

Ilman eheytymisen polkua et pysty tuomaan "taivasta maan päälle" - eli elämään syvästi onnellista, merkityksellistä ja rakkaudellista elämää yhteydessä Äiti Maahan, Alkulähteeseen ja todelliseen rakkaudelliseen itseesi.

Intuitiivisen mentoroinnin avulla autan sinua vapautumaan, ymmärtämään ja muistamaan.

Vapautumaan kehosi ja mielesi energiataakoista. Ymmärtämään, miksi elämässäsi on ollut - ja on, juuri ne asiat, jotka ovat. Ja muistamaan, kuka todella olet.

Mentoroinnin syvin olemus

Intuitiivisessa mentoroinnissa unohdamme kaikki säännöt, aikataulut ja tuntimäärät. Etenemme täysin sielujemme ja universumin ohjauksessa. 

Intuitiivinen mentorointi koostuu tarpeen mukaan intuitiivisesti vaihdellen mm.

 • Intensiivisistä transformaatiosessioista
 • Teksti- / ääniviestittelystä
 • Valmennussessioista puhelimitse
 • Energiatyöskentelystä ja -energioiden avaamisesta
 • Arjen integraatioharjoituksista
 • Ja muusta intuition ohjeistamasta

Tässä syvääluotaavassa energioiden linjautumiseen tähtäävässä mentoroinnissa kuljen rinnallasi kuin rakkaudellinen sisko, eheyttävää energiatilaa ylläpitäen, tukien, kuunnellen sekä lempeästi ohjaten.

Hinta

770 € / kk

Mentoroinnin hinta on siis kiinteä, eikä sen suuruus riipu käyttämästämme ajasta.

Rakkaudella,
Minna

Ota yhteyttä, niin sovitaan veloitukseton keskustelu. Jutustelun aikana kartoitetaan, olenko minä oikea henkilö auttamaan sinua.

Vastuuvapauslauseke: Huomaathan, että en ole terveydenhuollon ammattilainen, eikä mikään palveluistani vastaa lääkärin, psykiatrin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen apua. Tarjoan palveluitani vain henkilöille, jotka ymmärtävät itse olevansa vastuussa itsestään.

Mä oon kyllä ihan ällikällä lyöty. Sä oot ihan uskomaton. Jotenkin sulla on ihan valtava toi tommonen joku taito nähdä asioissa monet puolet ja osata sanottaa näitä tämmösiä mielen prosesseja ja muita. Ihan todella tuli sellainen tunne, että joo, näinhän se menee. Oot kyllä ihan oikeessa. Tuli taas semmonen tunne, että sä oot kyllä joku aivan luonnonihme.

Nainen

Mä oon niin onnellinen, niin kiitollinen siitä, että sä oot just semmonen, että sä ymmärrät ja että sussa on se herkkyys. Sillä on ihan äärettömän suuri merkitys. Sä et ihmettele etkä hämmästy yhtään mitään. Tää on mulle niin parasta!

Marja

Pyysit, että laittaisin joskus kuulumisia ja täs niitä nyt tulee. Mun elämä on ollut loistavaa. Energiat olleet todella tasaisen hyvät.

....

En voi tajuta, miten mun elämässä on oikeasti muuttunut aivan kaikki ja aivan itsestään, helposti. Tätä ei selitä mikään muu kuin se viime syksyn työskentely [=mentorointi]

Nainen

Rakkauden Seremoniat & Elämän Siirtymäriitit


Energeettiset siirtymäriitit elämänvaiheesta toiseen

Rakkaudelliset, universumin ohjaamat seremoniat erityisiin hetkiin

Aitoja kohtaamisia ja pyhää linjautumista

Rakkaudellinen pyhä tila

Olemme kaiken kiireen ja ulkoisen maailman ylikorostumisen keskellä unohtaneet elämän pyhyyteen linjautumisen, eri elämänvaiheiden siunaamisten ja rakkauden taajuudelle yhdessä virittäytymisen tärkeyden. Entisajan ihmiset olivat syvässä yhteydessä itseensä, elämän sykleihin ja luonnolliseen rakkauden energiaan ja mm. intiaanikulttuureissa seremoniat ja siirtymäriitit olivat osa kaikkien elämää.

Universumi on ohjannut minut toimimaan kanavana erilaisille seremonioille ja siirtymäriiteille, joissa kokonnumme yhteisen intention pariin ja meihin virratetaan rakkauden siunaus, kosketamme pyhää alkuvoimaa ja siunaamme itseämme, toisiamme ja elämäämme.

Elämämme on täynnä siirtymiä ja pyhiä hetkiä, joita voimme energeettisesti tukea ja siunata, mikä helpottaa valtavasti kehon ja mielen stressiä ja auttaa meitä antautumaan muutoksen puhdistavalle voimalle.

Seremoniat & siirtymäriitit

Voit kutsua minut pitämään kotiisi, tapahtumaasi tai juhliisi seremonian tai siirtymäriitin sinua kutsuvalla intentiolla, tässä muutama esimerkiksi:

 • Syntymäpäiväseremonia
 • Äidiksi syntymisen seremonia / -siirtymäriitti
 • Uudenkuun- tai Täydenkuun seremonia
 • Uuden kodin siunaaminen
 • Morsiusseremonia polttareissa
 • Avioliittoon astuminen
 • Erilaiset vuosisykleihin liittyvät seremoniat
 • Henkilökohtaisten elämänvaiheiden siirtymäriitit
 • jne..

Seremoniat ovat yleensä piirissä toteutettavia, isommalla porukalla pidettäviä juhlallisia hetkiä, joissa ollaan vuorovaikutuksessa toisten kanssa. Siirtymäriitit näen henkilökohtaisempina ja ne voidaan toteuttaa pienimuotoisempana.

Ryhmäseremoniat alkaen

330 €

Alkaen hinta pitää sisällään seremonian valmistelut, max. 2 h seremonian ohjaamisen max. 15 osallistujalle ja matkakustannukset 50 km säteellä Villa Kurusta Hausjärveltä.

Henkilökohtaiset seremoniat ja siirtymäriitit alkaen

110 €

Alkaen hinta pitää sisällään siirtymäriitin valmistelut, max. 1 h riitin ohjaamisen max. 2 osallistujalle ja matkakustannukset 50 km säteellä Villa Kurusta Hausjärveltä.

Seremoniat ja riitit on joissain tapauksissa mahdollista pitää myös etänä ZOOMin kautta.

Rakkaudella,
Minna

Ota yhteyttä, niin jutellaan, millaisen seremonian tai siirtymäriitin voisin sinulle toteuttaa

Minnan ohjaama Äiti seremonia oli jotain niin sanoin kuvaamatonta. Jotain tämän maailman tuolta puolen.

Seremonia oli hyvin voimallinen ja valtava taakka tippui harteilta monien itkujen mukana. Seremonia mm. katkaisi sukulinjan taakkoja, menneiden elämien taakkoja, näytti minulle mikä voima vastaanottamisessa on ja auttoi minua näkemään todellisen itseni. Minna osaa luoda upean, kannatellun, eheyttävän ja turvallisen tilan ihan vain läsnäolollaan. On ihan huimaa miten puhtaasti hän osaa olla kanavana, jossa ihmeitä tapahtuu. Seremonian jälkeisenä päivänä tunsin itseni uudesti syntyneeksi ja voimautuneeksi.


Maailman isoin suositus Minnalle! Minnasta todellakin näkee sen, että seremonia työskentely on hänen juttunsa! Iso kiitos tästä kaiken muuttavasta päivästä ja kokemuksesta sinulle upea ja taianomainen Minna!❤️❤️❤️

ROOSA HIRVONEN

Valmentaja & energiahoitaja

Ota yhteyttä palveluistani

Täytä alla oleva lomake, niin palaan sinulle tuota pikaa! 

Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Olen kiinnostunut:
Intensiivisestä transformaatioprosessista tai yksittäisestä sessiosta
Intuitiivisesta mentoroinnista
Seremoniasta tai siirtymäriitistä
0 of 350