Mitä tehdä, kun alkaa ahdistaa? Miten ahdistuksen yläpuolelle pääsee? Tällä videolla kerron, kuinka ahdistuskohtauksen uhriksi ei tarvitse jäädä sekä omia kokemuksiani ahdistuneisuudesta ja ahdistuksen kääntämisestä henkiseksi hyvinvoinniksi.

Minna Ylikärppä julkaisi myös nämä:

Minna Ylikärppä

Videon tekijästä

Minna on Matkalla mielenrauhaan -perheen perustaja, energia- ja seremoniatyöskentelijä, transformaatio-ohjaaja sekä henkisen kasvun mentori, joka elää elämäänsä rakkauden lempeässä virrassa.


Syvän ja haasteellisen oman henkisen kasvun matkansa kautta Minna on avautunut omalle rakkaudelliselle soturisielulleen ja auttaa nykyään muita ihmisiä vapautumaan omista mielen kahleistaan ja löytämään elämäänsä rakkauden kauniin johdatuksen.


Ihmiset rakastuvat Minnassa hänen aitoon rakkaudelliseen rehellisyyteensä, jossa vaikeatkin asiat saavat nousta asiin vapautettavaksi. Lisäksi Minna yllättää ihmiset kerta toisensa jälkeen syvällä intuitiivisella elämällään sekä tarkkanäköisellä kyvyllään nähdä pinnalla olevien haasteiden taustalla olevien juurisyiden lähteille.

 • Kiitos olen tysillä mukana .Lapsena Äiti opetti läksyja ja löi kirjalla pääh

  än jasanoi et opi kumminkaan .olen ollut kltti ja tavalaan näkymäton
  Olen käynnyt sykölonilla ei hätää mutta eiminua ole lohuttanut vaihkka

  Olen lapsena kirjasta päähän ja sanottu etopi .Olen piilossa ,olen ollut

  Olen Lapsena Kirjasta Päähän ja SANOTTU esinä opkinkaan.

  SESITTÄ halua olla näkymäton

  OLEN SAANNUT KIRJASTA PÄÄHÄN ’Olen Kuullut eise hatta minulle se 1 midenjoukossa

 • En osaa käytää hkuja .Olen ollut kalliolla Ain Kanssa meditaatiossa

  Rakkaudella Marja-Leena

  Entidä mikä on kotisiv enjaksa keskitä mutta haluan jakaa mutta piilossa

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >