Katja Aalto


SielunSulka

Apua ikäihmisten arkeen
Iloa, turvaa, myötätuntoa, läsnäoloa sekä sosiaalisia kohtaamisia ikäihmisille. Aito yhteys sydämestä sydämeen.

"Vahvana vanhan taika:
Arvokas aika,
elämän voima,
löytää sydän
yhteyden"

-KATJA AALTO


Hei sinä,

olen Katja Aalto

Ja olen yhden ihanan pojan äiti. Olen valmistunut 2002 parturi-kampaajaksi ja 2019 valmistuin lähihoitajan ammattiin. Lähihoitajan työssä heräsin todella ymmärtämään, kiireen keskellä, että halusin antaa itsestäni jotain aivan muuta.


Tahdon oikeasti antaa aikaani ikäihmisille, pysähtyä heidän luokse ja kuunnella aidosti. Hoitaa sydämen tasolla, ei vaan mekaanisesti suorittaen. Koska olen itse herkkä, mietin todella, mitä itse toivoisin saavani samassa tilanteessa.


Hyvinvointimme suurin palanen on mielemme, jolla luomme ajatuksemme. Liian usein ikääntymistä käsitellään sairauksien kautta. Itse ihminen ja hänen hyvinvointi persoonallisten tarpeiden kautta unohtuu. Itse rakastan keskusteluja toisten kanssa. Olen kiinnostunut ihmisten kohtalosta, elämästä. Tuo yhteys on lahjani ja saan myös itselleni todella paljon näistä kohtaamisista.


Ikäihmiset ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Vietin lapsuuttani ja nuoruuttani paljon isovanhempieni "mamman ja papan"  luona. He olivat kuin toiset vanhempani minulle. Tahdoin aina heidän luokseen. Näen jokaisessa ikäihmisessä heitä - rakkaudella, lämmöllä ja ilolla. Saan kuin yhteyden heihin toisten kautta.


Tästä syystä tahdoin luoda aidon Mummola-toiminnan, jossa otan luokseni ikäihmisen, jonka luoda kyläillä, auttaa, soittaa ja ulkoilla. Tehdä juuri niitä ikäihmiselle hyvinvoinnin kannalta tärkeitä juttuja juuri hänen persoonallisten tarpeiden kautta. Jä näin myös tarjota tukea ikäihmisen kotona asumiseen.


Joku käyntikerta voin myös laittaa hiukset kuntoon niin sovittaessa. Hiuksilla on myös suuri vaikutus ihmisen omaan energiaan, kuin myös koskettamisella päänahkaan. Ja tämänkin tahdon tehdä ajan kanssa ilman kiirettä.


Ajattelen myös, että tutustuessamme kotini on auki kyläilylle toisinkin päin. On ihmisiä paljon, joilla omaiset ja läheiset kaukana ja ei kyläilymahdollisuuksia. Mielelläni keittäisin kahvit ja yhdessä parannettaisiin maailmaa.

Turvaa on läsnäolo ja iloa sosiaaliset suhteet - "Ole sinä mun SielunSulka!"

Jos koet kutsun tai tunnistat, että omaisesi tai läheisesi voisi saada elämäänsä uudenlaista sisältöä SielunSulka -kohtaamisista, otathan yhteyttä. Sovitaan ilmainen tapaaminen ja jutellaan lisää.


Rakkaudella,
Katja


  • sijainti

  • sähköposti

  • puhelinnumero

Sijainti

Palvelualueet:

JANAKKALA - HÄMEENLINNA - RIIHIMÄKI - HAUSJÄRVI

Kouluraitti 4
14200 Turenki
Janakkala, Kanta-Häme

Henkilökohtainen Mummola-palvelu


Aitoa ihmissuhdetta ikäihmisille

Sydämen tason yhteyttä ja tukea arkiaskareisiin

Lämminhenkinen elämän tuki

Iloisia kohtaamisia ja sydämen tason yhteyttä

Sydämeni kutsuu antamaan ikäihmisille henkisten voimavarojen hoitoa ja ylläpitoa arkiaskareissa auttamisen ja kohtaamisen kautta.

Lähihoitajan työssä heräsin todella ymmärtämään, kiireen ja hoitajapulan keskellä, että tahdon antaa itsestäni jotain aivan muuta. Ja mikä tärkeintä, ikäihmiset tarvitsevat myös muuta kuin kiireellä suoritettua mekaanista kohtelua.

Tarjoan ikäihmisille ei-hoidollista apua, aitoa ihmissuhdetta ja tukea kotona asumiseen. Autan mm. arkiaskareissa, henkilökohtaisessa hygieniassa sekä ulkoilussa. Ikäihmisen kunnon mukaan voimme käydä yhdessä kahvilassa, kirjastossa tai muilla asioilla. Tahtoni on luoda kokonaisvaltaisen hyvinvointimme tärkeimmälle palaselle, mielelle, iloisia kohtaamisia sekä sydämen tason yhteyttä toiseen ihmiseen.

Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan veloitukseton ja sitoutumaton ensikohtaaminen!

Tuntuu hyvältä, kun tiedän, että Katja käy äitiä säännöllisesti katsomassa, sillä voin luottaa, että Katja toimii täydestä sydämestä ja äitiä kuunnellen.


Koen Katjan luotettavaksi ja tunnen, että äidin päiviin tulee uutta sisältöä ja äiti pystyy asumaan pidempään kotona. 


Äitini asuu yksin omakotitalossa ja huoleni pienenee, kun tiedän, että äitini seurassa on luotettava ja asiantunteva ihminen avustamassa arjen toimissa.

asiakkaan tytär, 58v

Katja on työntekijänä positiivinen ja joustava. Hän on ollut todella pidetty työyhteisön jäsen ja hänet valittiin vuoden työntekijäksi vuonna 2021. 


Katjan vahvin osaaminen on asiakastyössä, asiakkaan kohtaamisessa ja erityisen lämpimässä vuorovaikutuksessa.


hoivakodin johtaja

Lähetä yhteydenottopyyntö

Täytä alla oleva lomake, niin olen pian sinuun yhteydessä