10 syys 2021

Siirtyminen täydelliseen intuitiivisuuteen – elämään sydämen ohjauksessa

Siirtyminen täydelliseen intuitiivisuuteen – elämään sydämen ohjauksessa

Anna kehon ohjeistaa sinua, anna kehon vapauttaa. Antaudu kehosta lähtevälle liikkeelle ja puhdistaudu. Tunne Äitimaan kannatteleva energia ja anna kehostasi valua kaikki ylimääräinen pois.

Sinä osaat jo. Sinä olet jo valmis. Sinun ei tarvitse oppia mitään.

Olet vain hetkeksi unohtanut, kuka olet.

MINNA YLIKÄRPPÄ

Kävelen ihmisryhmän keskellä ja ohjaan työpajaa. Työpajaa, josta minulle oli annettu etukäteen vain nimi. ”Paluu luonnollisuuteen – Yhdessä parantumisen voima”.

Ympärilläni on 17 muuta ihmistä ja annan sanojen virrata mikrofoniin täydessä johdatuksessa. Koko kahden tunnin mittainen parantumisen hetki etenee täydessä universumin ohjauksessa ilman tietoa seuraavasta hetkestä.

Tunnen, kuinka olen täydellisen läsnä.

Palaakaan minusta ei ole missään muualla.

Kehossani on täydellinen rauha ja vastaanotan lauseen kerrallaan, liikkeen kerrallaan, tunteen kerrallaan.

Ihmiset itkevät, tärisevät, huutavat ja vapautuvat. He itkevät toisten sylissä, hierovat toinen toisiaan. Koskettavat, kuiskivat rakkauden sanoja ja tanssivat ilosta.

En ikinä tule unohtamaan tätä kokemusta.

Kyyneleet nousevat nytkin silmäkulmiini, kun muistelen tuota hetkeä – ja koko viikonloppua.

Pidimme 13.-15.8.2021 ensimmäisen PUHDAS MINÄ -retriittimme ja ohjasin siellä kaikki omat ohjelmani täydellä intuitiolla. En siksi, että en olisi halunnut valmistautua, vaan siksi, ettei minulle annettu mitään etukäteen.

Miksi näin?

Pakkoirtipäästö jälleen kaikesta

Keväällä 2021 minulta vietiin kaikki. Minut lyötiin täysin merkityksettömyyden ytimeen – tunteeseen, että voisin vaikka kuolla. En siis millään tavalla halunnut kuolla, mutta silti tunsin osan minusta kuolevan noiden viikkojen aikana. Minun oli pakko lopettaa valmentaminen, luopua kaikista verkkokursseista, kasvuryhmästä, mentoroitavista ja suunnitelmista. Aivan kaikesta.

Lopulta minut repäistiin irti myös läheisistäni. Ohjaus vei olemaan yksin, ilman aikataulua, ilman tietoa paluusta.

Tuon viiden viikon aikana minusta kuorittiin mielen ohjaus lopullisesti irti. Koin merkityksettömyyden, ykseyden ja yhteyden, maailman ja itseni tuskat ja syvyyden. Kohtasin energioita ja näkymättömiä sieluja menneestä. Koin henkisen kuoleman.

Viikkojen tuskan, tyhjentymisen ja irtipäästämisen jälkeen minulle avattiin portit uuteen. Yhden päivän ajan minua kuin ohjelmoitiin – liikuin sulavassa ohjauksessa, puhuin ääneen rauhassa kanavoiden jatkuvasti, itkin universumin rakkauden kosketuksen kyyneleitä ja asetuin uuteen taajuuteen. Isosti.

Kanavasta ylitsevuotavaksi maljaksi – siirtyminen ikuiseen täyttymyksen tilaan

Minulle näytettiin, kuinka meidän kuuluu todella elää elämäämme. Ottaa vastaan kultaista rakkauden täyttymystä niin kauan, kunnes olemme ääriä myöten täynnä ja tämä energia alkaa valua yli.

Tästä tilasta meidän kuuluu antaa muille. Tässä tilassa me olemme itse aina täynnä, otamme vastaan parannuksen ja samalla palvelemme muita ja tätä maailmaa.

Meidän ei kuulu olla kanavia, jotka välittävät kauttaan universaalia energiaa. Meidän ei kuulu antaa itsestämme mitään kenellekään. Meidän ei kuulu sulkea itseämme, ettei energia kulje mihinkään.

Meidän tulee vain ottaa vastaan ja ennen pitkää ohjaus toimii kauttamme antaen kauttamme myös muille.

Ja tämän initiaation kautta minut siirrettiin uuteen ulottuvuuteen – pyhän rakkauden taajuudelle paranemaan ja parantamaan.

Täydellinen irtipäästö vapauttaa tilan pyhälle rakkauden energian virtaukselle

Kesän ajan minulle tuotiin jatkuvasti luottoa tulevaan. Kaikki suunnitelmallisuus vietiin pois ja minun oli pakko vain elää hetkessä. Mielelle se oli ajoittain hyvin kivuliasta aikaa, mutta koko ajan tiesin tuskan takana olevan pyhä rakkaus, johdatus ja kannatus. Rauha oli minussa joka hetki.

Tuosta johdatuksesta syntyi ensimmäinen retriitti – ja samalla syntyi Matkalla mielenrauhaan -perhe. Kaikessa vaivattomuudessaan, helppoudessaan ja virtauksessaan asioita oli yhtäkkiä tullut todeksi fyysiseen maailmaan.

Tiesin, että tämä ensimmäinen retriitti tulisi olemaan äärimmäisen merkittävä. Ja niin se olikin.

Minun joka soluun talletettiin muisto siitä, kuinka täällä kuuluu elää. Kuinka helppoa, täydellistä ja rakkauden täyteistä elämä voikaan olla, kun kaikki ylimääräinen stressi on poissa. Ei tarvitse kontrolloida, ei murehtia, ei pelätä. Kaikki vain soljuu.

Ihmisenä olemme keskeneräisiä, mutta sieluna aina täydellisiä. Kauttani on tuotu sitä maailmaan jo pitkään, mutta olen niin äärettömän kiitollinen, että myös fyysisellä tasolla tuo on totta joka solussani ja saan välittää sitä rauhaa ympärilläni oleviin ihmisiin.

Siispä – ennen retriittiä sain täyden rauhan siitä, etten tule tietämään minuuttiakaan etukäteen, mitä tulen ohjaamaan työpajassani ja seremonioissa. Tiesin vain, että jokainen sana tulee täydellisenä, kun vain pysähdyn kuuntelemaan.

Ihmiselle, joka on koko elämänsä pelännyt toisia ihmisiä, oli merkittävää kokea niin suuri turva ihmisten edessä, että uskaltaa täydellisesti heittäytyä omaan sisäiseen maailmaansa vastaanottamaan energiaa. Jokainen kohtaaminen on joskus aiemmin ollut pelkkä hätätila. Mutta nyt läsnä oli vain rakkaus ja rauha.

Tällä intuitiolla elän elämääni. Sydämen ja sielun ohjauksessa. Ja sitä parannusta kauttani tuodaan myös sinulle. Luottamus elämään rakentuu pala palalta – ja kun olet valmis hyppäämään lentoon, koko elämä avautuu.

Rakkaudella,
Minna

Loved this? Spread the word


Minna Ylikärppä

Kirjoittajasta

Minna on Matkalla mielenrauhaan -perheen perustaja, energia- ja seremoniatyöskentelijä, transformaatio-ohjaaja sekä henkisen kasvun mentori, joka elää elämäänsä rakkauden lempeässä virrassa.


Syvän ja haasteellisen oman henkisen kasvun matkansa kautta Minna on avautunut omalle rakkaudelliselle soturisielulleen ja auttaa nykyään muita ihmisiä vapautumaan omista mielen kahleistaan ja löytämään elämäänsä rakkauden kauniin johdatuksen.


Ihmiset rakastuvat Minnassa hänen aitoon rakkaudelliseen rehellisyyteensä, jossa vaikeatkin asiat saavat nousta asiin vapautettavaksi. Lisäksi Minna yllättää ihmiset kerta toisensa jälkeen syvällä intuitiivisella elämällään sekä tarkkanäköisellä kyvyllään nähdä pinnalla olevien haasteiden taustalla olevien juurisyiden lähteille.

Minna Ylikärppä

Minna Ylikärppä julkaisi myös nämä:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>