Teija Ylikärppä


Sieluntehtäväni

Apuni sinulle
Uteliaisuus on vienyt minut kokemuksiin, jotka ovat timantteina polullani. Timantit ovat elämän viisautta - tietoa ja kokemusta. Minun sisäinen paloni on auttaa sinua antautumaan rakkauden virtaukselle, pois mielen luomalta pelon ja kärsimyksen tieltä.
Haluan kutsua sinut löytämään sydämesi johdatuksen, herättämään omat lahjasi ja luovuutesi, kokemaan innostuneisuutta ja elämän iloa.

Tutustu henkilökohtaisiin palveluihini

Hei,

olen Teija Ylikärppä

Minua on kutkuttanut tietää, mitkä ovat ne lahjat, jotka olen tullut jakamaan tähän elämään. Miten tylsältä tuntuisikaan, jos huomaisin viimeistä hengenvetoa haukkoessani, että elämä on lipunut ohi ymmärtämättä, mikä oli elämäni tarkoitus.  Tahto ymmärtää, on rohkaissut minua sukeltamaan kohti sieluni syvyyksiä ja tutkimaan varjojani.  Olen kasvanut elämänkokemusteni myötä hiljaisesta tyttösestä äidiksi, yrittäjäksi ja Naiseksi.


Lahjani ovat auenneet pikku hiljaa, sillä ne ovat olleet kääriytyneenä häpeän viittaan. Rohkeus, rehellisyys, rentous ja rakkaus ovat kuorineet minua. Elämäntehtäväni ymmärtämiseen minua on auttanut numerologia, jonka avulla näen, missä lymyilevät mahdollisuuteni, missä asioissa usein kompastelen ja miksi tapani toimia on erilainen kuin toisten.


Numerot ovat kulkeneet monella tavalla mukanani. Päädyin numeroiden pariin kirjanpitäjäksi ja taloushallinnon taitajaksi. Vuonna 2002 aloitin tilitoimistoyrittäjänä. Kun osaamista kertyi, halusin jakaa tietoani muille, joten toimin seitsemän vuotta yritystoiminnan ja taloushallinnon kouluttajana.  Vuosia on vierähtänyt yli 30 vuotta taloushallinnon parissa. Haluan palvella yrittäjiä kuuntelemalla, kannustamalla ja autan avaamaan byrokratian kiemuroita. Tahdon jakaa tietoani, taitoani ja erityisesi myötätuntoani ja ymmärrystäni.


Siellä missä on selkeys, helppous, avoimuus ja kysymykset sallittuja, siellä on valo.
Siellä missä asiat ovat monimutkaisia, toiminta byrokraattista ja kysymyksille ei ole tilaa, sieltä puuttuu valo.

Valon määrä maailmassa
lisääntyy, mutta tämä hetki on ainutlaatuinen ja tahdon siitä nauttia. Yritystoiminnan aloittaminen ja oman innostuneisuuden helmien tarjoilu maailmalle on vielä usein suurta ponnistelua läpi byrokratiaviidakon. Minun apuni sinulle on auttaa tässä viidakossa.


Värit ovat kutsuneet minut tekemään taidetta, jolle olen saanut nimen Sielunhohde. Taide avaa sanattomasti tunnelukkoja ja muistuttaa elämän tarkoituksesta. Jokaisen sydämessä palaa innostuksen ja innon hehku ja sydämen opastusta kuunnellen elämä alkaa tuntua merkitykselliseltä, ihmeeltä.


Minäkö parantaja? Koen suurta nöyryyttä palvella parantavan energian välittäjänä. Maailma potki pehvalleni niin kauan, että suostuin tekemään hoitoja, joita nimitän parantavaksi rentoutushoidoksi. Ja pikku hiljaa alan uskoa, että pelkkä läsnäoloni auttaa ihmisiä rauhoittumaan ja löytämään oivalluksen helmiä.

Kuka sinä olet, mikä on elämäsi tarkoitus? Miten voisit jakaa lahjasi maailmalle.

Näihin kysymyksiin haluan työlläni auttaa sinua vastaamaan.

Tämä on siis kutsuni sinulle.


Rakkaudella,
Teija


 • sähköposti

 • puhelinnumero

 • sijainti

Sähköposti

teija@ylikarppa.fi

Sydänlähtöinen taloushallinto


Taloushallinnon ja yritysmaailman äiti
-Tuki, jota jokainen yrittäjä tarvitsee

Vapauta yrityksesi talouden piilotetut voimavarat käyttöösi

Tiedon Avain Oy

Sydänlähtöistä taloushallintoa, rakkaudellista apua yritysmaailman byrokratioaviidakkoon & lempeää tukea yrittäjyyden haasteisiin 33 vuoden kokemuksella.

Olen yritysmentori, taloushallinnon ammattilainen & KLT-kirjanpitäjä ja tarjoan osaamiseni käyttöösi mm. seuraavilla eri aihealueilla:

 • Aloittavan yrittäjän tuki
 • Liikeidean testaaminen
 • Starttirahahakemukset
 • Kannattavuuslaskelmat
 • Talous- & liiketoimintasuunnitelmat
 • Kirjanpito- & tilitoimistopalveluiden kontaktointi
 • Taloushallinnon selkeytys
 • Yritysverotuksen neuvonta
 • Taloushallinnon raporttien hyödyntäminen
 • Yrityksen toimintakokonaisuuksien tarkastelu
 • Asiakirjojen laadinta
 • Henkilöstön palkkaamisen tuki
 • Yrittäjien yhteen saattaminen - sosiaalinen verkosto
 • Taloushallinnon & yritystoiminnan kouluttaminen
 • Sydämellä kuuntelu - huolien hautaamo
 • Menestymisessä tukeminen

Tahdon tukea ensisijaisesti sydänlähtöisiä yrittäjiä, jotka toteuttavat omaa sieluntehtäväänsä ja toivovat rinnalleen rakkaudesta käsin toimivaa taloushallinnon ammattilaista.

Hinnat alkaen 

65 €/h (alv 0%)

Palveluni ovat saatavilla sekä tuntiveloituksena että kiinteällä kuukausihinnalla.

Rakkaudella,
Teija

Äitin tuki koko yrittäjyyteni ajalta on ollut korvaamatonta. Olen ulkoistanut kontoltani mm. kirjanpidon, laskutuksen, palkkahallinnon sekä verotuksen ja äiti hoitaa taloushallinnon kokonaisuudessaan yrityksessämme. Ilman tätä tukea en varmasti olisi uskaltanut lähteä yrittäjyyteen näin luottavaisin mielin.


On upeaa saada sama rakastavan äidin palvelu myös muille henkisen alan yrittäjille avuksi ja tueksi!

minna ylikärppä
Matkalla mielenrauhaan & Tiedon Avain Oy:n toimitusjohtaja

Kun liiketoimintaan liittyvässä päivittäisessä tekemisessä tulee vastaan asioita joita ei tiedä, eikä välitä itse opiskella, on korvaamaton apu että Teijalta usein löytyy nopeasti vastaus kysymykseen! 


Mahtavaa että ei tarvitse jäädä asioiden kanssa yksin, apua saa vaikkei edes aina ymmärrä itse pyytää.

david kentala
Bigboom Oy:n toimitusjohtaja

MENTAL RELEASE -hoito


Jännitysten, stressin ja haitallisten ajatuskehien purku

Kasvojen ja pään alueen lempeä energeettinen & fyysinen käsittely

Mielen vapautuminen ja uskomusten resetointi

Pään ja kasvojen alueen energeettinen & fyysinen hoito

Elämämme pyörii pään alueella: teemme aivotyötä, lisäksi murehdimme, pohdimme ja hallitsemme arkeamme ajatusten kautta. Kehon energia on tästä syystä keskittynyt pään alueelle, ja näin sinne syntyy ylikuormitustila. Elämästä tulee tapoihin ja uskomuksiin sittua ja itseään toistavaa.

Oma polkuni on kulkenut suorittamisen, uupumisen ja 12 vuoden masennuksen kautta elämän ytimeen - rakkauteen. Olen tutkinut ja testannut keinoja vapautua päässä pyörivistä julmista ajatuksista, jotka ovat tiiviisti istutetttu päähämme.

Loppukesästä sain intuitiivisesti ohjauksen alkaa tehdä pään alueen lempeää hierontaa ja painelua, ja hoito sai nimekseen MENTAL RELEASE. Hoidossa jännitykset ja stressi lievittyvät ja haitalliset ajatuskehät purkautuvat, kun pään aluetta käsitellään sekä energeettisellä että fyysisellä tasolla. Hoidossa purkautuu kasvoja hieromalla myös mm. kivettyneitä energeettisiä naamioita, joita olemme harjoitelleet ylläpitämään sisäisten uskomusten kautta.

Hoito kestää 20 min.

Kuinka hoito tapahtuu?

 • Hoito tehdään ensisijaisesti kotonani Kanta-Hämeessä, mutta se voidaan toteuttaa myös asiakkaan luona, mikäli hoidettavia on useampia. Kotikäyntien hinta sovitaan erikseen tapauskohtaisesti.
 • Hoito ei vaadi etukäteisvalmisteluja, eikä erityistä pukeutumista. Hoito tehdään makuuasennossa rentoutuneessa tilassa.
 • Tapaamisemme kesto on kokonaisuudessaan noin 30 min. Alussa käydään läpi miten hoito etenee ja hoidon jälkeen keskustellaan lyhyesti, mitä hoito nostatti esiin.

Hinta

60 €

Ota yhteyttä ja kerro koska pääsisit luokseni hoitoon. 

Rakkaudella,
Teija

Välittömästi, kun hoito alkoi, mieli hiljeni, kehossa ollut kipu katosi ja tilalle nousi turvallinen olo ja rauha. Koin hoidon hyvin lempeänä, turvallisena ja levollisena. MENTAL RELEASE on kuvaava nimi, sillä hoito todella resetoi.

antti, 28v

MENTAL RELEASE oli mielettömän rentouttava ja yllättävän kokonaisvaltaisesti vaikuttava hoito, sillä kasvojen ja pään alueen käsittelyn kautta vaikutus tuntui valuvan koko kehon alueelle. Mieli hiljeni ja hoidon jälkeen olin ihanan utuisessa ja uudistuneessa olotilassa.

nainen, 28v

Numerologia


Avain sisimpään itseesi

Numerologiset tulkinnat, luennot ja työpajat

Numerologia avaimena sisimmän itsesi ymmärtämisessä

Kun ihmiskunta on saanut sanat, se on auttanut ymmärtämään toisia ihmisiä, lisännyt luovuutta ja mahdollisuuksia. Samoin tapahtuu, kun ihmiset ymmärtävät numeroiden välittämän viestin.

Numerologia avaa ovet itsesi syvyyksiin, tietoon, jota et tiennyt edes olevan olemassa. Jokainen numero on symboli, joka värähtelee ja välittää tietoa. Numerologia on kuin kartta, jolta voit tarkastella elämäsi kulkua.

Lapsi syntyy tarkkaa valittuna päivänä ja saa vanhemmiltaan tietyn nimen. Kullakin kirjaimella on siis oma värähtelynsä, aivan kuten sävelillä, joita voidaan merkitä kirjaimilla. Numerologia lisää ymmärrystä, myös ymmärrystä siitä, miksi me ihmiset olemme usein niin erilaisia, vaikka olisimme varttuneet samassa kasvuympäristössä.

Numerologia lähtee syntymäajan ja syntymänimen tarkastelusta.

Numerologian avulla saatat saada vastauksia seuraaviin kysymyksiin:

 • Mitä olen tullut tähän elämään kokemuksen kautta oppimaan?
 • Olisinko oikeasti hyvä siinä, mitä vain haaveissani olen unelmoinut?
 • Ovatko uskomukset itsestäni tosia vain voisinko olla jotain paljon enemmän?
 • Mitä vaiheita elämässäni on ollut ja mitä tulossa?
  Missä ammatissa voisin loistaa?Mutta numerologian avulla voi myös tutkia, mitä vaikutusta on nimen vaihtumisella tai osoitteen muuttumisella.

Numerologian avulla elämän mysteereihin sukeltaminen vaikuttaa rajattomalta. Onkohan edes asiaa, jota ei voisi tutkia numerologian kautta?

Numerologinen laaja tulkinta

120 €

Äänitallenne tai puhelinkeskustelu 30 min
(voit itse valita)

Rakkaudella,
Teija

Uskomattoman herkkä vajoaminen sielun syvinpiin sopukoihin, joihin itse on tuskin uskaltautunut sukeltamaan.

Oman itsen avoin ja rehellinen tarkastelu oli tulkinnan polkua edetessä, kuin valon sytytys hämärään huoneeseen. Paljastuksia tuli, jotka olivat tarpeen selvittää itselleni, päästäkseni jatkamaan sisäistä kasvua. Ja sitä juuri toivoinkin,

olla  armollinen niissä kohdissa, joissa turhat syytökset ja vaatimukset minua ohjaavat. Usko itseen ja oikeus oman näköiseen elämään kirkastui ja johti kohti  unelmiani.  Oli hyvä pysähtyä tunnistamaan elämän asettamat  tarkoitukset koettavaksi ja samalla jäsennellä omaa elämäänsä sydämen puheella.


Ilon löytäminen ja jakaminen elämässä on mieluisa velvollisuuteni, nyt kun tiedän mikä tehtävä minulle on alkujaan annettu syntymälahjanani❤️!

AIJA, 68v

Teijan mieletön intuitio yhdistettynä syvästi opiskelutuun tietoon numerologiasta luo ainutlaatuisen kokonaisuuden ihmisten sielunpolkujen ja lahjojen tulkintaan.


Teijan tulkinta on avannut elämääni uusia oivalluksia ja auttanut ymmärtämään, miksi tielleni on osunut juuri niitä haasteita, joita olen kohdannut, ja toisaalta miksi joku asia tuntuu minulle helpolta.


Kiitos, kiitos, kiitos!! Olet avannut minulle ihan uuden maailman.

minna, 29v

"Pidän myös tilauksesta numerologian luentoja ja työpajoja ryhmille - millainen kokonaisuus sinulla olisi mielessä?"

Muutamia esimerkkiaiheita:

 • Ihmisen vaihtuva henkilökohtainen vuosi & niiden ulkoinen vaikutus elämään
 • Eri elämänpolkujen luvut & niiden pysyvä vaikutus elämään
 • Sydämen toiveet ja ihmisen ulkoinen vaikutelma 
 • Persoonan tutkiminen numerologian kautta

Sielunhohde -taide & tulkinta


Oman olemassaolon ja polun oivaltaista

Yhdentymistä elämäntehtävään ja oman todellisen itsen loisteeseen

Paluu yhteyteen sielun kauneuden ja ainutlaatuisuuden kanssa

Sielun lahjat, taidot ja opinpaikat tietoisuuteen

Meissä jokaisessa on sielu, joka on elänyt monia ihmiselämiä ja kartuttanut samalla kokemuksia, taitoja ja kykyjä.

Meillä jokaisella on sielumme syvyyksistä kumpuavia lahjoja – tiedostimmepa niitä tai emme. Nämä lahjat on tarkoitus jakaa maailmalle, sillä jakaessamme ne toisten kanssa tai toisten hyväksi, koemme suurta antamisen iloa.

Mutta joskus näihin lahjoihin eli nerouteemme on vaikea päästä käsiksi.

Monet lahjamme ovat tiukasti sukupolvien häpeätaakan alle nujerrettuna. Kannamme tunnelukkoja kehossa, jotka ovat siirtyneet äideiltä ja isiltä meille. Tämän lisäksi mieliimme on juurtunut lapsuuden häpeälliset tai arvostelevat kokemukset ja olemme sulkeneet lahja-arkkumme tiiviisti häpeän pelossa.

Kun uskaltaa kurkata uskomusten taakse ja peloista huolimatta rohkaistua kokeilemaan sisältä kumpuavaan innostusta, elämä alkaa hakeutua uusille poluille. Poluille, joissa elämä alkaa tuntua merkitykselliseltä ja ihmeeltä.

Olet ehkä kokenut haastavia asioita tässä tai edellisissä elämissä.

Nämä menetykset, tuska ja piinaavat ihmiskokemukset ovat saattaneet jäädä sielun muistiin.  Selittämättömän suuri suru tai pelko voi värittää elämääsi.

Syvään sielun tietoisuuteen on kuitenkin mahdollista päästä käsiksi ja ratkoa ongelmien juurisyyt. Tällöin pääsevät positiivisen muutoksen tuulet puhaltamaan.

Näitä ongelmia ratkomaan minulle on tuotu kyky tehdä Sielunhohde-teoksia, joihin liitetyn tulkinnan avulla voidaan avata tietoisuutta syviin, tiedostamattomiin kerroksiin. Teoksien tehtävänä on muistuttaa sinua siitä kuka todellisuudessa olet.

Sielunhohde

Sielunhohde-teos on mehiläisvahaväreillä tehty henkilökohtainen kuvaus sielusi maisemasta. Teosta tehdessäni kutsun sinun henkioppaat paikalle, minulle ohjeistetaan 2-4 väriä ja sen jälkeen annan intuition tuoda muodot ja värit paperille.

Pyydän teosta tehdessä, että sielun viesti värittyy abstraktina muotoina paperille. Ennen teoksen tekemistä meditaation avulla hiljennyn, jotta teoksesta tulee puhdas.

Tämän jälkeen teen 20-30 minuuttia kestävän äänitallenteen, jossa kerron minuun virtaavien sanojen kautta tietoa, joka teosta aistiessa saan. Laadin myös numerologisen tulkinnan, jota käytän kompassina tulkinnassa.

Nämä yhdessä voivat avata sinulle sielusi kerroksia, jotka tiedostat todeksi, mutta jotka eivät ole olleet kirkkaana tietoisessa mielessäsi.

HINNASTO

ei kehystä

Pelkkä teos ilman kehystystyötä

220 €

 • Uniikki Sielunhohde -teos (A3)
 • Äänitulkinta 20-30 min
 • Lähetys Suomeen
ART-lasilla

Teos kehystettynä heijastamattomalla taidelasilla

330 €

 • Uniikki Sielunhohde -teos (A3)
 • Äänitulkinta 20-30 min 
 • Teos kehystettynä
 • Heijastamaton taidelasi
 • Lähetys Suomeen

Rakkaudella,
Teija

Ota yhteyttä, niin kerron lisää Sielunhohde -taiteesta

Mitä enemmän taulua katselen, sitä enemmän siitä pidän. Näen siinä aina uusia ja uusia asioita, hahmoja ja muotoja. Se herättää ajatuksia ja johdattaa minut jonnekin ajatusteni alkumeren rannalle. Sen katselu on meditatiivinen kokemus, rauhoittava ja kuitenkin samaan aikaan inspiroiva. Pidän myös tulkinnasta, jonka lähetit ääniviestinä. On ihana kuunnella sinun rauhallista ääntäsi ja katsella taulua. Niin kuin kuuntelisi äänikirjaa omasta itsestään ja samalla silmien eteen avautuu näkymä, kurkistus unohdettuun uneen. Tulkinta antoi vahvistusta kaikelle sille, mitä kohti itse olen huomannut olevani menossa. Se tuli (luomisvoima, alkuvoima, sisäinen voimani) sisälläni on heräämässä ja on jo sytytetty.

Laura-Inkeri Torniainen

Taulu muistuttaa seinällä siitä, mitä oikeasti olen tähän elämään tullut tekemään. Kun suunta on hukassa, pysähdyn taulun äärelle ja näen, että ilo ja valo ovat ydinolemukseni. Syvällä sisälläni tiedän taulun ja sitä selkeyttäneen tulkinnan olevan totta, sitä aitoa osaa minusta, jonka arjen pyörteessä unohdan.  Synkät kohdat taulussani ovat haavoja, joita olen elämien varrella kohdannut. Ne ovat tulleet valoon parannettavaksi. Taulun katselu palauttaa minut polulle, jolta välillä eksyn.

Marja haaranen Shiatsuhoitaja

Ota yhteyttä palveluihini liittyen

Täytä alla oleva lomake, niin palaan asiaan!

Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Olen kiinnostunut:
Taloushallinnon tukipalveluista
Numerologiasta
MENTAL RELEASE -hoidosta
Sielunhohde -taiteesta
0 of 350